lauantai 24. huhtikuuta 2010

Kahvat...


Kahvat laukkuihin tähän mennessä on tehnyt isäni josta olen ylpeä sekä kiitollinen. Isälläni on laite johon hän tekee mallin ja sen jälkeen kone leikkaa mallin mukaisesti kahvoja :) Hän on sellainen Pelle Peloton-Keksijä. Kun kahvat oli leikattu ne tuli hioa tarkasti jottei petsin jälkeen näy jälkiä.






Vesipetsi oli minulle aivan uusi asia ja mielenkiintoinen sellainen. Värin valintaan en ole tytyväinen, väriin olisi voinut hippusen verran lisätä punaisuutta jotta ruskea olisi tullut hyvällä tavalla esille. Mutta ensi kerralla tiedän mitä lisätä.










Sitten kun kahvat olivat kuivuneet tuli ne hioa veitsellä `kiiltäväksi`. Isäni kertoi että moni ei tiedä tätä kikkaa lakkaamisessa ja ihmettelevät miten lakkaus on voinut onnistua niin hyvin-- salaisuus on juuri tuo värin hiominen ennen lakkausta. Kuivumisen ja hiomisen jälkeen totesin jotta yksi lakkauskerta ei riittänyt vaan se on toistettava toiseen kertaan jotta väri tulisi hyvin esille. Joten sen tein ja nyt vain odotan jotta saan laukkuja esille kahvojen kera :)

Mutta vielä kahvojen valmitumisen jälkeen minulla on yksi idea minkä haluan toteuttaa. Isällä on laite jolla pystyisi kahvojen taakse kirjoittamaan tekstiä. Toivon jotta voisin laittaa kahvojen taakse oman toiminimen nimen :) Kuulemma vain mallinne puuttuu mutta se on tekovaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti