perjantai 9. heinäkuuta 2010

Loma häämöttää ja uuvelo.

Täydellinen uuvelo tälle päivää, ei ihme kun on näin kuuma. Tuskaisia hetkiä olen kokenut myös ruskean hahtuvaliinan kanssa. En MILLÄÄN keksi minkälaisen keskiosan siihen laittaa tai siis mikä siihen sopisi??? Väriskaala on mielestäni kaventunut ja ne värit mitkä ovat tämän vuotisessa värikartassa ovat huonosti yhteensoveltuvia. Nooh ei muuta kuin kokeilemaan ja vekslaamaan.



Mutta jotain sentään kuitenkin tälle päivää. Ostin Sinellistä punaisen leimasimen ja viime viikolla kirpputorilta vanhoja kirjoja halavalla... vileeni :D Tässä loman aikana ajattelin tekaista tekeleitä niistä kirjoista ja leimasimesta. Katsotaan mitä seuraa. Sinellistä ostin intialaisia lasihelmiä kun olivat kilohintoja alentaneet sopivasti. Pitkän aikaa olen suunnitellut tekeväni mokkanauhasta ja kivistä pieniä kaulakoruja ja nyt oli sopiva hetki aineksien ostamiseen. Idean hokkasin ystävältäni. Samaan autolla kuravailuun liitin Tiimarissa käynnin. Sieltä mukaani lähti alennuspöydästä kynttilöitä (ja kaikkea muutakin) jotka aion käyttää sytykeruusujen lopulliseen `valamiseen`.
On muuten ollut hurjasti avuksi tuo City shoppari. Kaikenlaisia tarjouksia mutta ennen kaikkea Tiimarista ja Sinellistä joka kerta - 10% pois ja sehän laihialaisen kasvattamaa miellyttää.
Keittiön ikkunalle tekaisin eräänä yönä tälläisen kehitelmän johon laitan ideoita ja muita kauniita kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti