perjantai 2. heinäkuuta 2010

Miten nopeasti aikaa kuluukaan ja miten vähän sitä on aikaa tehdä kaikkea sitä mistä unelmoi. Edellisen kuukauden aikana sain ilokseni lopulta kauan, kauan odottamani kahvat. Tilasin Balilta kahvoja sokkona ja jälki on mitä upeinta!! Kahvat saatuani menin jonkinlaiseen draiviin kun pystyin nyt tekemään loppuun aihioita jotka ovat odottaneet tätä hetkeä hyllyssä monen monta kuukautta. Mutta kärsivällisyys ja odotus palkitaan AINA.










Laukku touhujen lisäksi olen innostunut puuhaamaan näitä sytykeruussuja joihin törmäsin jossain vaiheessa kevättä. Väsäessä mennyt aikaa, sillä niiden saaminen nätiksi kananmunankennoista vaatii kärsivällisyyttää, tai sitten taidan olla taasen aika esteetikko. :)
Nyt vain steariinit kehiin ja niitä toteuttamaan .... 


PLÄTTYJÄ JA SYDÄMIÄ...

Löysin alennuksesta valurautaisen sydänpannun ja matkaani se lähti samantien. Laitoin sen roikkumaan aitio paikalle keittiössä olevaan hattuhyllyyn. Hattuhyllyn aikoja sitten porasi ystäväni seinään kiinni, kaappitilaa keittiössä kun on liian vähän. Siksi päädyin laittamaan sienään tämän hattuhyllyn, siten saan kattilat sun muut pois kaapista.
Näin muuten olen tehnyt kaikenlaisia Vileenejä pitkin viikkoja. Parhain taisi olla kuitenkin noin viikko sitten kun löysin Novitan tehtaanmyymlästä hahtuvaisia hintaa 1,50 pkt. Ostin yli 50 pakettia ja tänään kävin hamstraamassa vielä lisää. Syksyä ja talvea ajatellen tein ostokset. Vain työtilat voisivat olla paremmat kun asustan näiden kaikkien käsitöiden seassa kuin silli purkissa mutta hyvä täällä on olla ja asua, luovuuden keskellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti